Cu totii ne dorim ce este mai bun pentru copilul nostru, astfel ca de multe ori cand vine vorba de confortul celor mici nu trebuie sa ne grabim in a alege lucrurile sau sa facem rabat de calitate.


O decizie destul de dificila este alegerea patutului pentru bebelusul tau. Dat fiind faptul ca in primii 3 ani din viata in patut va dormi, dar si se va juca trebuie sa te documentezi bine inainte de a-l achizitiona.

Asadar, intrucat modelele sunt foarte variate mai jos iti vom oferi trei sfaturi utile pentru a face alegerea potrivita.

Verifica elementele de siguranta

Ca orice alb obiect pentru bebelusi trebuie sa aiba elemente de siguranta pentru a evita accidentele neplacute in momentul in care cel mic exploreaza imprejurimile.

Prin urmare daca alegi un patut din lemn, cu zabrele, asigura-te ca distanta dintre acestea nu este mai mare de 4 cm. Daca alegi un patut pliabil acestea trebuie sa aiba blocatoare sau un sistem de protectie impotriva inchiderii accidentale.

Tot la capitolul siguranta trebuie sa ai in vedere si salteaua. Aceasta trebuie sa fie realizata din materiale antialergice si sa fie cat mai ferma.

Citeste continuarea articolului aici: 3 sfaturi utile in alegerea patutului potrivit pentru bebelusul tau