A nu se interpreta gresit: acest articol nu are intentia de a induce negativism in niciun fel, forma sau mod. Am vrea doar sa ajutam oamenii si sa ii facem constienti de aspectele ce pot avea un impact negativ asupra lor, asa incat sa isi poata trai vietile cu zambetul pe buze.

„Nu am pic de incredere in perfectionismul uman. Cred ca efortul umanitatii nu va avea niciun aspect apreciabil asupra omenirii. Omul a devenit mai activ – nu mai fericit – nici mai intelept decat era acum 600 de ani.” – Edgar Allan Poe

Ne pare rau daca aveti in acest moment suspiciuni ca partenerul v-ar insela. Este ceva prin care majoritatea dintre noi, daca nu toti, trecem la un moment dat in viata.

V-ati dedicat trup si suflet intr-o relatie pe care voi o credeati de lunga durata. Din pacate, ceva pare nelalocul lui si simtiti ca trebuie sa stiti daca Ion/Maria va joaca pe la spate (sau stiti deja dar aveti nevoie de dovezi clare pe care sa le aratati partenerilor si sa ii puneti in fata faptelor.)

Dupa cum stiti, infidelitatea poate fi fizica, emotionala sau ambele. Nimic din ceea ce o persoana care insala face nu este corect dar ati putea primi cuvantul acela de paranoic daca i-ati arunca acuzatiile fara dovezi si, mai mult, i-ati instiga pe cei care insala sa fie mai vigilenti in deceptiile lor. Chiar daca le expuneti doveziile in fata ochilor, cercetarile voastre ar putea fi receptate cu negare sau, posibil, violenta.

Iata cele 5 metode prin care sa prindeti o persoana care insala:

1. Verificati-i computerul sau/si telefonul
In era si in zilele in care traim, este mai usor ca niciodata sa inseli prin intermediul suprematiei tehnologice. Vestea buna este ca a usurat si prinderea respectivei persoane prin doua moduri, cu conditia sa nu aiba parola sau daca stiti care este.

Citeste continuarea articolului aici: 5 metode prin care sa prindeti o persoana care insala