Ati putea recunoaste aceste tipuri de persoane dupa multitudinea de nume ce le sunt atribuite – slujbasi ai luminii, ingeri pe Pamant sau ceva similar. Poate ca va simtiti si voi ca o astfel de persoana.

Slujbasii luminii au venit pentru a imparti cat mai multa lumina posibil si sa aduca schimbari pozitive Planetei noastre. Pentru ei ura, intoleranta, violenta si opresiunea sunt intolerabile; doresc ca toata lumea sa traiasca in armonie si sa depaseasca problemele curente de pe Pamant.

Slujbasii luminii nu rezoneaza cu multe aspecte ale lumii moderne; se simt ca niste suflete imbatranite care s-au intors pentru a restaura si reinnoi planeta. Simt o conexiune fata de modul in care lumea functiona atunci cand traiam de pe urma pamantului, in armonie cu altii, cu animalele si natura.

Desi suntem constienti de faptul ca nu ne mai putem intoarce la acel stil de viata, ingerii pe Pamant vor ca noi sa traim in pace in lumea noastra actuala. Vor sa vada abundenta, rasete, fericire si bucurie pe fetele tuturor, fiind unele dintre cele mai modeste persoane din cate ati intalnit sau veti intalni.

Ingerii de pe Pamant vor sa traiasca intr-un mediu de energie pura si iubitoare; astfel, ii vor ajuta pe cei din jur sa atinga cele mai inalte culmi. Vor sa depaseasca problemele sau durerea si vor sa traiasca in armonie cu Divinitatea. Au intentii bune atat pentru ei cat si pentru Planeta, dar de multe ori se frustreaza datorita sistemului general actual.

Daca va simtiti precum un inger pe Pamant, dar nu sunteti totalmente siguri, cititi in continuare pentru a va clarifica si lumina rolul pe Pamant.

6 semne ca sunteti un inger pe Pamant (fara sa stiti)

1. Sunteti extrem de susceptibili

Este evident ca ingerii de pe Pamant au venit aici cu un scop major, dar salvarea planetei are un cost pe masura. Uneori, ingerul de pe Pamant se va simti coplesit de multimea de probleme mondiale si va simti ca nu va ajunge niciodata atat de aproape incat sa poata face o schimbare semnificativa.

Ingerul de pe Pamant poate deveni destul de frustrat si extenuat de lucrurile pamantesti, cautand disperat o schimbare. Nu le face placere sa stea intr-un mediu aglomerat sau cu persoane galagioase deoarece acestea intra in conflict cu energia lor, cauzandu-le istovirea si starile de anxietate.

Mai mult, ingerii de pe Pamant sunt extrem de sensibili in ceea ce priveste violenta, ura si aproape orice aspect portretizat intr-o maniera negativa de catre media sau canalele de stiri.

Au tendinta de a se ascunde in confortul camerei lor pentru perioade indelungate de timp ca metoda de aparare impotriva lumii haotice si supra stimulante.

Daca simtiti ca v-am descris, atunci ati putea fi un inger pe Pamant.

2. Preferati solitudinea

Slujbasul luminii sau ingerul pe Pamant iubeste sa isi petreaca timpul in singuratate ca metoda de reincarcare si echilibrare a energiilor.

Citeste continuarea articolului aici: 6 semne ca sunteti un inger pe Pamant