Alegerea masutei de cafea este atingerea finala de care are nevoie livingul tau. In general, este printre ultimele piese de mobilier achizitionate, iar din acest motiv este important sa fie aleasa cu atentie.

Specialistii in decor ne indeamna sa urmam o serie de reguli pentru ca masuta de cafea sa arate fabulos, sa fie functionala si practica. Atunci cand o vei alege, incearca sa te folosesti de aspectul sau tema livingului tau, pentru ca masuta de cafea sa se integreze perfect in decorul ales de tine.

Daca atmosfera din incaperea ta este incarcata, opteaza pentru o masa minimalista, in schimb daca atmosfera ta necesita un element cheie, foloseste-te de masuta de cafea pentru a crea un impact vizual puternic si placut.

Pentru a opta pentru masuta de cafea ideala, tine cont de sfaturile de mai jos!

Masoara spatiul cu exactitate si tine cont de dimensiuni

O masa de cafea prea mica poate crea impresia de camera anosta si mult prea goala. Pe de alta parte, o masa prea mare va parea scoasa din context si va sparge designul unitar al camerei.

Din aceste motive, specialistii recomanda sa masori cu mare grija spatiul pe care il ai la dispozitie in living. Masoara perimetrul in care vrei sa plasezi masuta, inaltimea canapelelor si a fotoliilor din imediata apropiere.

Cand mergi la cumparaturi, ia in calcul aceste dimensiuni si, chiar daca exista riscul sa te lasi purtat de val si sa faci o alegere bazata exclusiv pe culoare sau model, aminteste-ti ca aspectul general armonios primeaza.

Citeste continuarea aici: Alegerea masutei de cafea ideale pentru livingul tau

{{clean}}
{{clean2}}