Ai indoieli despre cum sa decorezi camera copiilor tai? Sau ai o camera de joaca si nu stii ce sa faci pe pereti?

In primul rand, trebuie sa stii ca tema si culoarea vor fi piesele fundamentale; ele vor fi cele care vor capta atentia in principal.

Este important sa faci din acest spatiu un loc confortabil, distractiv si placut. Desi poate nu pare, un copil mic va fi mai fericit atunci cand camera lui este un loc distractiv si de vis.

Tapetul a revenit in prim-plan, ceea ce se credea invechit revine la viata, devenind un element esential in decoratiunile interioare si preferatul celor mici pentru a-si amenaja spatiile.

Exista o lume de posibilitati pentru camerele copiilor atunci cand vine vorba de tapet. Iti vom da cateva sfaturi despre cum sa integrezi diferite stiluri.

Ofera senzatia de spatiu marit

Principala problema a fiecarui parinte este lipsa de spatiu din camera celor mici. Jucariile sunt peste tot, dulapurile cu haine sunt omniprezente, iar totul pare inghesuit.

De aceea, ai avea nevoie de mici trucuri, care sa-ti ofere senzatia de spatiu mai mare. In acest sens, folosirea tapetului te poate ajuta.

Pentru o camera mica, alege un tapet cu dungi verticale sau un model in nuante deschise, pastelate, astfel incat sa obtii iluzia de mai mult spatiu.

Totodata, poti varia modul in care aplici tapetul in camera celor mici. Nu esti obligat sa folosesti tapet pe toti peretii, iar daca marimea incaperii iti permite, un perete acoperit este suficient.

Tine cont de preferintele celor mici, astfel incat sa le exprime personalitatea!

Se aplica usor si rapid

Cand ai copii si timpul pare ca se comprima, de aceea amenajarea camerei nu trebuie sa-ti ocupe toate orele ramase libere dintr-o zi.

Citeste continuarea aici: Avantajele folosirii tapetului pentru camera copiilor