Un apartament mic nu inseamna neaparat un capat de lume, daca te documentezi vei reusi sa organizez spatiul astfel incat sa ai un apartament functional, confortabil si modern.

Intotdeauna trebuie sa tii cont de felul in care decorezi casa si pozitionezi diferite obiecte intr-o camera. Mobilierul va fi cel care te va ajuta sa conferi spatiu apartamentului tau, asta doar daca il alegi pe cel potrivit.

Mai departe iti vom prezenta cateva idei care te vor ajuta sa decorezi un spatiu limitat astfel incat sa creezi impresia de spatiu deschis si luminos.

Orienteaza-te catre un mobilier minimalist

Intr-un spatiu limitat, canapele cu brate masive, bibliotecile inalte si voluminoase, precum si cadrele de pat cu modele complexe nu vor face decat sa aglomereze camera.

Daca incaperile din locuinta ta sunt mici, rezuma-te la piese de mobilier suple, cu linii drepte si simple. Alege scaune subtiri, masute cu picioare lungi, dulapuri mai inguste si redu numarul decoratiunilor.

Cumpara mobilier cu spatiu de depozitare inclus

Un truc simplu, dar foarte eficient pentru a economisi spatiu este sa achizitionezi mobilier care are, in structura sa, spatii pentru depozitare.

De exemplu, un pat cu sertare sau chiar unul mai inalt, sub care sa poti depozita cutii cu diverse obiecte, este o alegere ideala. In mod similar, opteaza pentru canapele cu lada de depozitare, birouri cu sertare sau masute de cafea cu spatiu pentru carti sau reviste.

Cauta mobilier multifunctional

Citeste continuarea articolului aici: Cum alegi mobilierul potrivit pentru spatii mici