In ultimii ani, decorul industrial a devenit din ce in ce mai popular si este foarte usor de inteles de ce.

Atunci cand ne imaginam case in stil industrial, ne imaginam mansarde cu ferestre uriase, multa caramida la vedere si conducte peste tot. Cei care locuiesc intr-un mediu mai putin urban sau in cladiri moderne cred ca nu au ceea ce le trebuie pentru a-l pune in aplicare.

Acest stil consta in combinarea celor mai bune aspecte ale vechiului si confortabilului cu cele noi si moderne. Cu toate acestea, exista multe conceptii gresite care ii impiedica pe multi oameni sa il abordeze.

Unul dintre cele mai in voga stiluri de decorare a casei este cel al designului industrial si este una dintre modalitatile prin care poti obtine un stil fara egal pentru locuinta ta.

Daca vrei sa adaugi o nota industriala in decorul casei tale, iti vom oferi o serie de sfaturi pentru ca tu sa o faci intr-un mod foarte simplu si pentru ca incaperile tale sa beneficieze de o doza de stil industrial.

Grinzi si conducte la vedere

Una dintre caracteristicile de baza ale stilului industrial consta in expunerea elementelor structurale si mecanice pe care, de regula, oamenii tind sa le ascunda.

Aceasta este o miscare indrazneata, ce aduce istoria cladirii in prezent si elimina totodata costurile necesare pentru acoperirea tevilor sau a grinzilor. Acest aspect se potriveste foarte bine cu pereti simpli, albi sau imbracati in finisaje cu caramida ori piatra.

Adopta o culoare de referinta a stilului industrial

Daca preferi aceasta abordare, dar nu iti doresti o amenajare ce seamana cu o uzina, atunci incepe cu elementele de baza. Culorile sunt cele mai simple accente pe care le poti prelua din stilul industrial. Negru, gri, alb, culoarea lemnului natur sau albastru de otel favorizeaza acest aspect si, chiar daca induc un aer rece si impersonal, pot fi incalzite cu alaturari de cherestea, piele uzata sau tesaturi texturate.

Integreaza suprafete din lemn si metal

Citeste continuarea aici: Cum sa adaugi o nota industriala in decorul casei tale