Multi dintre noi suntem reticienti atunci cand vine vorba, in zilele noastre, sa includem o vitrina ca si piesa de mobilier in casele noastre, crezand ca nu se adapteaza intr-un decor modern.

Vitrinele sunt piese de mobilier care pot avea diferite functii, producatorii oferindu-ne modele diferite. Atunci cand ai diverse obiecte pe care vrei sa le pastrezi intr-o stare buna, evitand depunerile de praf sau doresti sa le expui, achizitionarea unei vitrine e tot ceea ce ai nevoie pentru a crea decorul dorit.

In randurile de mai jos te ajutam sa descoperi cum ai putea sa integrezi vitrinele in locuinta ta.

Vitrina eleganta in bucatarie

Bucataria, este locul unde, vitrina ca si piesa de mobilier, va realiza contrastul si frumusetea unui decor modern. Vitrinele prevazute cu sticla, sunt cele mai potrivite in bucatarie, oferind eleganta si armonia necesara. Putem opta pentru sticla transparenta sau colorata, in functie de preferinte.

O recomandare ar fi ca atunci cand ne hotaram sa achizitionam o vitrina in bucatarie, sa avem grija ca totul sa fie foarte bine organizat in interiorul ei, iar daca nu beneficiem de suficienta lumina naturala, montarea unor lumini led o vor pune in valoare si ii vor da aspectul elegant necesar.

Vitrina in bucatarie ne permite stocarea multor ustensile si ofera un constrast aparte. Un alt aspect important este alegerea materialului si a culorilor, care trebuie sa fie in concordanta cu restul mobilierului.

Vitrina decorativa intr-un living modern

Cand aud cuvantul „vitrina”, multi se gandesc la acele piese de mobilier invechite. Cu toate acestea, vitrinele moderne sunt produse din materiale moderne, precum PAL-ul sau lemnul mat.

Citeste continuarea aici: Integrarea vitrinei intr-un decor modern