Citesti acest articol pentru ca ai aflat de altundeva ca patrunjelul te poate ajuta sa slabesti? Ei bine, este adevarat ca te poate scapa de cateva kilograme in plus.

Insa, acest efect nu se datoreaza faptului ca arde grasimile. Citeste in continuare si afla motivele exacte pentru care aceasta planta medicinala te poate ajuta sa slabesti – afla si alte beneficii pentru sanatate.

Expertii spun ca patrunjelul prezinta atat proprietati antioxidante, cat si antiinflamatoare si, de aceea, este foarte bun pentru sanatate. In plus, patrunjelul are si proprietati diuretice moderate, deci, multe persoane il folosesc pentru a scapa rapid de kilogramele nedorite si pentru a arata cat mai bine in blugii stramti.

Avand aceste proprietati diuretice, patrunjelul ajuta la eliminarea excesului de apa din corp. Cum? Marind cantitatea de urina produsa de rinichi. De aceea, dupa ce consumi patrunjel, vei observa ca te vei grabi la baie mult mai des pentru a urina. Pentru a rezuma, aceasta planta te ajuta sa slabesti – de greutatea apei, mai exact.

Poti consuma tulpinile si frunzele de patrunjel pentru a scadea in greutate. Insa, o cale mai usoara de a profita de proprietatile sale diuretice este sa transformi planta medicinala in ceai. Pentru a face asta, trebuie doar sa infuzezi tulpinile si frunzele tocate de patrunjel intr-o cana cu apa fierbinte, sa strecori si sa il bei asa cum ai face cu oricare alt ceai din plante.

Unul dintre cele mai bune lucruri la metoda de slabit prin intermediul patrunjelului este ca vei putea observa rezultatele imediat. Dupa ce mergi la toaleta de cateva ori, ai putea vedea ca acul cantarului s-a urnit! Mai mult, este un proces complet natural – patrunjelul nu se compara cu alte pilule de slabit, care pot cauza o multime de efecte nefavorabile, de la diaree la palpitatii cardiace.

Citeste continuarea articolului aici: Patrunjelul, super aliment pentru slabit si pentru sanatate in general