Dormitoarele din locuinta ta au o importanta vitala pentru linistea si intimitatea ta, fiind unul dintre spatiile in care petreci cea mai mare parte a timpului, fie ca te odihnesti, relaxezi sau dormi.

Dormitoarele mici pot fi decorate intr-un mod minunat si elegant pentru a le face sa arate frumos si in ton cu personalitatea ta.

Pentru a optimiza cat mai mult spatiul, te poti juca cu alegerea mobilierului si a diferitelor moduri de depozitare, cu accesorii decorative, cum ar fi covoarele, cu culorile peretilor si cu texturi diferite.

In zilele noastre, spatiul este din ce in ce mai limitat, motiv pentru care este necesar sa cunosti cateva trucuri cheie pentru decorarea unui dormitor mic, pentru a obtine o senzatie de spatialitate si confort, iar casa sa invite la odihna si relaxare.

Nu este complicat sa profiti la maxim atunci cand ai un dormitor mic. Peretii, culorile, lumina, mobilierul, accesoriile, totul este in slujba spatiului tau mic, dar util.

In randurile prezentate mai jos vei gasi idei si trucuri pentru amenajarea unui dormitor mic.

Nu iti fie teama sa folosesti oglinzi

Multe persoane care au dormitoare mici se feresc de oglinzi, considerand ca nu au suficient spatiu pentru acestea. Ei bine o oglinda plasata strategic in camera poate crea, instantaneu, iluzia de mai mult loc.

Pozitioneaza o singura oglinda dreptunghiulara sau mai multe bucati asimetrice, pe partea de sus a unui perete, pentru a mari vizual suprafata dormitorului.

De asemenea, poti alege o oglinda rotunda, pe care sa o agati la nivelul capului, pe peretele de langa usa. Functionalitate si design, in acelasi timp!

Amplaseaza patul in mod strategic

Patul reprezinta, cel mai probabil, elementul care ocupa cel mai mult spatiu in dormitorul tau. De aceea, trebuie sa il alegi cu multa grija, sa faci masuratori si calcule exacte, inainte de a achizitiona produsul.

Opteaza pentru un pat pentru dormitor, cu o saltea de buna calitate, care sa iti va oferi confort, indiferent de suprafata.

Economiseste spatiu pretios cumparand un pat fara tablie sau unul cu o tablie subtire si delicata, intr-o nuanta asemanatoare cu cea a peretelui.

Citeste continuarea aici: Trucuri eficiente pentru a mari vizual dormitorul