Momentele tale de tihna au nevoie de o masuta de cafea pe masura. Pe Shopimeo gasesti modele deosebite, rezistente in timp si usor.

Indiferent ca ai primit o vizita surpriza la cafea sau vrei sa-ti scoti in evidenta albumele preferate de arta, masuta de cafea iti poate bifa toate cerintele.

Pe Shopimeo ai la dispozitie peste 2.000 de modele de masute de cafea moderne, la preturi avantajoase. Masutele de cafea pentru living sunt de inalta calitate si iti vor infrumuseta locuinta.

Decopera acum masuta de cafea care sa iti infrumuseteze locuinta!

Ce tipuri de masute de cafea te asteapta pe Shopimeo?

• Masute de cafea rotunde;
Masute de cafea dreptunghiulare;
• Masute de cafea patrate;
• Masute de cafea cu roti;
• Masute de cafea din lemn;
• Masute de cafea din sticla;
• Masuta de cafea din otel;
• Masute de cafea din marmura.

Intre accesoriu cochet si functionalitate

Masuta de cafea pentru living este un obiect de mobilier important, care ofera un avantaj in designul camerei tale, dar este, mai ales, practica.

Indiferent ca ai primit o surpriza vizita sau vrei sa-ti scoti in evidenta albumele preferate de arta, masuta de cafea iti poate bifa toate cerintele.

De aceea, este important sa optezi pentru produse de calitate, care sa intruneasca toate nevoile si cerintele tale in materie de amenajari interioare. La noi gasesti masute de cafea in nuante de alb, albastru, crem, galben, gri, mov, negru sau verde.

Alege masuta de cafea in functie de spatiul in care o amplasezi

Masutele pot fi alese in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie in camera, de modul in care ai asezat mobilierul sau chiar de forma covorului.

Daca acesta este rotund, o masa in aceeasi forma va crea un echilibru fluid intre cele doua elemente.

Accesoriul cu inaltimea perfecta

In alegerea masutei de cafea trebuie sa ai in vedere si inaltimea canapelei din living. Masuta ideala nu trebuie sa fie mai inalta decat canapeaua, dar pot fi la acelasi nivel.

Daca iti doresti o masuta de cafea mai inalta, poti opta pentru un model cu spatii de depozitare pe care sa il amplasezi il lateral sau la dreptul fotoliului.

3 thoughts on “Alege masuta de cafea in functie de spatiul in care o amplasezi

  1. Apreciez faptul ca autorul a inclus si sugestii de organizare a spatiului din living, pe langa ideile de decor. Imi place ca totul este explicat pe intelesul tuturor si cu exemple practice care ma ajuta sa aplic rapid sfaturile.

  2. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca ma ajuta sa-mi dau seama cum pot sa folosesc mobilierul existent in living intr-un mod creativ si functional. Sfaturile prezentate sunt foarte utile si inspirante.

  3. Articolul este foarte interesant si mi-a oferit multe informatii noi despre cum sa amenajez livingul meu. Imi place ca au fost prezentate mai multe idei de decor si culori potrivite pentru un spatiu mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *