Poate cea mai importanta caracteristica a unui covor de bucatarie perfect, este ca te face sa te simti putin mai ca acasa in casa ta. Si acest lucru este posibil, doar cu un model care te atrage in mod individual.

De aceea gama de covoare ieftine pentru bucatarie, ofera produse moderne, pentru a gasi exact acel covor la un pret rezonabil, care te face sa te simti bine in bucataria ta.

De altfel, acestea nu trebuie neaparat sa se termine la usa bucatariei. Textilele pentru bucatarie in special, au devenit la moda de ceva vreme.

Acestea nu sunt doar frumoase la vedere, ci, desigur, sunt antiderapante, rezistente la uzura si extrem de usor de intretinut.

Un covor confera fiecarei incaperi o atmosfera cu totul speciala si, odata ajuns acolo, este indispensabil.

Cum sa alegi un covor de bucatarie?

Ar trebui sa-ti alegi covorul modern pentru bucatarie, cu grija si calm, astfel incat sa te poti bucura de el pentru o lunga perioada de timp. In special, ar trebui sa fii atent la dimensiunea potrivita a covorului si la culoarea pe care o preferi, deoarece exista numeroase modele si culori, dar si dimensiuni si material.

Covorul trebuie sa se potriveasca elegant in bucatarie si sa se armonizeze cu alte textile si mobilier.

Indiferent de stilul de amenajare pe care il tintesti si il preferi, indiferent daca este stilul rustic, stilul etno sau scandinav, vei gasi in cel mai scurt timp un model de covor ieftin potrivit.

Covoarele deschise la culoare maresc vizual camera, in timp ce covoarele intunecate emana o atmosfera de confort.

Covor antiderapant pentru bucatarie

Selectia in segmentul de covoare antiderapante pentru bucatarie ajuta la reducerea semnificativa a potentialului de risc de accidente, in propria bucatarie.

Fie ca este umiditatea de pe podea de la gatit sau varsarea de lichide – alunecarea se poate intampla rapid, ceea ce poate avea consecinte grave.

Nu trebuie neaparat sa fie cazul tau, deoarece selectarea unui covor antiderapant de bucatarie rezolva deja aceasta problema. Secretul consta in modul in care functioneaza.

In primul rand, covorul de bucatarie de dimensiuni mai mici, ofera un suport sigur, astfel incat sa poti comuta rapid intre aragaz, frigider si blat. Dar este si garantat ca este antiderapant si ramane in locul unde este amplasat.

Acest lucru este posibil datorita materialelor antiderapante, care vor oferi siguranta in bucataria de acasa, atat pe partea superioara, cat si pe cea inferioara.

Siguranta si durata lunga de viata

Alegerea unui covor antiderapant pentru bucatarie este cea mai buna idee. In acelasi timp, exista o mare varietate de optiuni de modele. La alegerea lui, poti incepe cu formatul sau dimensiunea, deoarece pe langa formatul foarte popular de 80 x 200 cm, exista si alte optiuni.

Diferitele oferte sunt convingatoare si prin aspectul lor. Un covor antiderapant pentru bucatarie este un specimen foarte popular, deoarece poate contribui excelent la mediu.

In plus, exista multe modele de astfel de covoare, putand alege in functie de preferintele tale. Mai mult decat atat, diferitele ghidaje antiderapante de bucatarie convin prin calitatea lor ridicata si prin durata lunga de viata.