Decorul in stil rustic este un clasic care nu se demodeaza niciodata. Aduce acea nota calda, confortabila si confortabila, care este atat de apreciata si apreciata in oricare dintre camerele unei case.

Te gandesti sa iti transformi dormitorul intr-un dormitor rustic? Pentru ca nu ne-ar mira daca in acest moment ai mai multe indoieli cu privire la dormitoarele rustice, avand in vedere ca aducerea atmosferei rurale la oras poate fi complicata.

A da dormitorului tau un aer rustic este un lucru care poate aduce mult caracter si eleganta. Amestecul dintre modernitate si traditie este intotdeauna o idee buna.

Aducerea unor accente rustice in cele mai minimaliste sau avangardiste camere va conferi acea personalitate pe care doresti sa o dai dormitorului tau.

Nu este necesar sa locuiesti intr-o casa de tara pentru a te bucura de farmecul si unicitatea stilului rustic.

Descopera ideile noastre simple pentru ca dormitorul tau sa respire autenticitatea si caracterul celui mai cald si mai magulitor stil rustic.

Mobila din lemn

Oricare ar fi piesele de mobilier pe care le alegi pentru dormitor, lemnul cu aspect cat mai natural reprezinta alegerea optima, mai ales daca este nelacuit.

Desigur, mobila moderna nu isi are locul intr-un decor rustic. Pentru a amenaja corect un astfel de spatiu, opteaza pentru un pat nou pentru dormitor, dintr-un material natural, precum lemnul.

Acesta ofera caldura si farmec oricarui dormitor, menit sa te relaxeze dupa o zi de munca. Mai mult, este extrem de rezistent in timp, de aceea il poti lua in calcul cand vine vorba de pat, mai ales daca vorbim despre esente tari, precum stejarul si fagul.

Din fericire, exista o gama variata de paturi matrimoniale din lemn, pe care sa le alegi in functie de textura, cromatica si finisajele preferate.

Citeste continuarea aici: Amenajarea unui dormitor in stil rustic