Un suflet pereche nu este doar o persoana apropiata care sa va vorbeasca cu caldura si care sa va confere o senzatie placuta. Un suflet pereche nu este barbatul care sa va hraneasca insipid si sa nu va ofere o senzatie ulterioara. Un suflet pereche v-ar atinge fiecare parte din corp, minte si suflet.

Cel care va face sa credeti ca puteti deveni si mai buni de fiecare data dupa ce ati cazut. Cei a caror maini va doriti sa le tineti atunci cand nu sunt prin preajma. Exista o conexiune mai puternica decat iubirea. Superioara tuturor obiectelor fizice si materiale.

Doar fiinta lor conteaza sa fie acolo deoarece stiti ca atunci cand veti muri, sufletul vostru va fi cu ei.

Da, intr-adevar, el era sufletul meu pereche. Cel caruia m-am oferit. Complet si cu toata fiinta mea.

Statea acolo in fata mea acum cativa ani. Cu fata lui ursuza si care exprima o mie de emotii.

Gesturile lui reci si ochii lui limpezi.

Pur si simplu m-a vazut asa cum m-am nascut. Neinhibata si reala.

Ochii lui exprimau dorinta de a sta cu mine. De a sta pentru totodeauna.

Dar eram daramati. Daramati peste puterea de a spune.

Daramati in propriile moduri. Ne-am frant inimile unul altuia si puteam vedea un milion de cicatrici.

Si totusi ne uitam unul la celalat, fara a spune vreun cuvant. Ne priveam sufletele sfaramate. Incercam reciproc sa ne sustinem. Si el incerca sa faca la fel; Eu incercam sa il repar.

El incerca sa ne repare pe amandoi. Nu puteam fi impreuna…

Inca ma mai uit la pozele lui si il privesc in ochi. Inca ii mai spun ce frici si ce impliniri am.

Inca il mai intreb cum mai sta cu inima, daca i s-a vindecat. Nu primesc vreun raspuns, dar stiu ca asculta. Pentru ca eram atat de daramati incat nu am realizat faptul ca eram suflete pereche si ca nu conta ceea ce incerca sau reusea sa ne doboare. Nimic nu putea desparti aceste doua suflete care erau pierdute si care ne-au parasit corpurile in momentul in care am decis sa trecem peste.

Pana si in ziua de azi mai sunt fericita pentru el si ii mai tin fata in palme pentru a-i spune ca totul este in regula.

3 thoughts on “Asa ajung sufletele pereche sa se indragosteasca

  1. Este impresionant cate informatii valoroase gasim in acest articol despre cum sa folosim culorile pentru a crea un ambient placut si relaxant in casa noastra. Sfaturile practice oferite sunt foarte utile si m-au inspirat sa incerc noi combinatii de culori.

  2. Ma bucur ca am descoperit acest articol. Am invatat multe despre psihologia culorilor si cum acestea pot influenta starea noastra de spirit si confortul din locuinta. Recomand tuturor sa-l citeasca pentru a se inspira in amenajarea spatiului lor.

  3. Articolul este foarte interesant, oferind informatii utile despre cum sa alegem culorile potrivite pentru decorarea casei noastre. Mi-a placut modul in care sunt prezentate diferite combinatii de culori si sfaturile practice pentru obtinerea unui design armonios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *